Alle soorten feesten mogelijk op een leuke groepsaccommodatie in Gelderland

Uw dag kan niet meer stuk als u uw feest viert bij groepsaccommodatie bij Westernboerderij De Baerle in Gelderland. Wat voor feest u ook in gedachten had, uw gasten zullen de dag van hun leven beleven! In Didam, in Gelderland, ligt een prachtige westernboerderij die beschikt over verschillende binnen- en buitenlocaties. Zo kunt u ervoor kiezen diverse buitenactiviteiten te ondernemen, zoals sportieve activiteiten. Maar u kunt ook een bedrijfsfeest of huwelijksfeest vieren in één van de prachtige zaaltjes van de boerderij in Gelderland. Zo beschikt deze boerderij over een Saloon en Foyer, versierd in westernstijl. Zo bent u altijd verzekerd van een geslaagd feest!

Overnachten in het groen onder de sterren

De minicamping opende in 2013 haar deuren en is uitermate geschikt voor een gezellig weekendje kamperen met vrienden, familie  of collega’s. Daarnaast kunt u ook verschillende activiteiten boeken om overdag te doen. Op de westernboerderij kunt u heerlijk genieten van de prachtige groene omgeving en u kunt diverse leuke uitstapjes ondernemen. Ga bijvoorbeeld met een grote groep quad, solex of scooter rijden in de mooie omgeving of kies voor actie tijdens uw verblijf met paintballen, survivallen of een zeskamp. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een activiteit te vinden die bij uw gezelschap past. Bent u de hele dag heerlijk bezig geweest? Dan kunt u op de groepsaccommodatie in Gelderland overnachten in een retro caravan of unieke tipi.

Niet alleen feesten van één dag mogelijk, boek een heel weekend met overnachting

U gaat een fantastische tijd te gemoed als u een verblijf boekt in de groepsaccommodatie van Westernboerderij de Baerle. De groepsaccommodatie bestaat uit een gezellig tipidorp. In de tenten kunt u gezellig zitten, spookverhalen vertellen en natuurlijk ook heerlijk slapen. Deze specialist biedt namelijk de mogelijkheid te overnachten in een retro caravan of een unieke tipi. Dit kunt u boeken in combinatie met diverse arrangementen op maat. Wilt u de omgeving verkennen op de scooter? Of heeft u zin in een ouderwetse solextocht? Bij de specialist is het allemaal mogelijk. Zo is deze groepsaccommodatie in Gelderland ook geschikt voor het geven van bedrijfsfeest voor een dagdeel of een hele dag. Maar u kunt de groepsaccommodatie in Gelderland niet alleen voor een bedrijfsfeest boeken: ook voor een trouwfeest, schoolreisje of familieweekend is de boerderij uitstekend geschikt.