Todhasosiegata
Image default
Recreation / Pets

Banen die doorgaan

Er zijn op het moment heel veel beroepen die anders uitgevoerd worden dan normaal. Dit zijn beroepen zoals die van mij, in de marketing. Maar ook bijvoorbeeld het onderwijs, dat op het moment via videobellen en andere internet tools wordt aangeboden. Ook bijvoorbeeld de ICT wordt veelal vanuit huis gedaan. Daarnaast zijn er ook nog beroepen die helemaal niet door kunnen gaan. Dit is bijvoorbeeld de horeca. De koks gaan vaak nog wel door, voor bezorging en afhalen. Maar de medewerkers van de bediening kunnen bijvoorbeeld nu niks.

En dan zijn er natuurlijk de banen die zoals normaal door gaan, maar dan net iets intenser. Dit is bijvoorbeeld zo in de zorg. In de ziekenhuizen werken de verplegers, verzorgers, artsen en chirurgen nog harder dan normaal. Ze hebben dan ook veel meer patiënten dan normaal om te verzorgen.

Ook buiten de zorg zijn er processen die door moeten gaan. Bijvoorbeeld in de supermarkt. De supermarkt is dé belangrijkste winkel voor de mens, omdat hij daar al zijn levensmiddelen haalt. De mensen die daar werken moeten gewoon doorwerken, hoewel de manier waarop ze dat doen wel anders is. Het is dus hard doorwerken voor de mensen in de supermarkt.

Ten slotte zijn er nog de mensen die werken bij gemeente. Sommige mensen kunnen hun taken vanuit huis doen, maar bijvoorbeeld de schuldhulpverlener kan dit niet. Die moet die echt in het echt doen. Zijn taak is dan ook zo belangrijk dat het gewoon door mag gaan. Ook hoort bij de gemeente natuurlijk de Vacature apothekersassistent. Daar is nu natuurlijk al helemaal vraag naar, nu we allemaal bij de minste of geringste symptomen onze ziekte al willen onderdrukken, zodat we gewoon weer op ons werk kunnen verschijnen. Deze mensen zijn dus ook echt belangrijk genoeg voor de samenleving om hun werk te moeten voortzetten.

 

 

https://professionalpartners.nl/