Todhasosiegata
Image default
Recreation / Pets

Corona proof

Nu bijna iedereen gevaccineerd is, is het belangrijk dat we met z’n alle de laatste loodjes leggen om de besmettingen naar beneden te halen. Dit kan je op een aantal manieren doen. Ik zal in deze blog een aantal van die manieren bespreken en uitleggen. Probeer ook zelf te bedenken wat je tegen de corona kan doen om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Zo zorg je er namelijk voor dat we met z’n alle weer van de zomer alles mogen doen. De maatregelen gaan er dan sneller af.

Afstand houden
Eén van de belangrijkste manieren om de corona besmettingen naar beneden te halen, is door afstand te houden. Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van iedereen te houden. Op deze manier kunnen andere mensen je niet aansteken en kan je ook niet door andere mensen worden aangestoken. Dit is de meest effectieve manier om het aantal besmettingen naar beneden te halen. Ik weet dat dit soms erg lastig kan zijn, maar probeer toch echt zoveel mogelijk afstand van iedereen te houden.

Digitale receptie
Heb je nu een bedrijf en moet je bezoek ontvangen? Dan kan een bezoekersregistratiesysteem de manier zijn om ervoor te zorgen dat er geen corona bij jullie uitbreekt. Met een digitale receptie kan je precies zien wie er in je bedrijf is geweest. Zo kan je gelijk achterhalen waar eventueel de corona vandaan kan komen en deze meteen in de kiem smoren. Verder heeft een digitale receptie ook als voordeel dat de bezoekers een corona vragen lijst moeten invullen, pas als die is ingevuld mogen ze op bezoek komen. Je kan dus echt alleen op bezoek komen als je geen klachten hebt. Wanneer je dan op bezoek mag komen kan je jezelf contactloos aanmelden via een QR-code. Dit zorgt ervoor dat je met zo min mogelijk mensen in contact komt en corona niet verspreid wordt.

http://economy.nl