Todhasosiegata
Image default
Cadeau

Hoe een Rubiks kubus op te lossen

Hallo. In deze video wordt uitgelegd hoe u alleen de eerste bovenkant monteert. Dit vereist echter ook enige spanning in de hersenkronkels)).
Ik ben er zeker van dat wat in deze video wordt getoond door iedereen kan worden herhaald, maar het is de moeite waard om verder te gaan of het niet waard om te beslissen, maar ik denk dat iedereen moet proberen de Rubiks kubus op te lossen.

Hoewel u misschien meerdere keren heeft geprobeerd dit te doen zonder de formules en technologieën te kennen, en besloot dat het te moeilijk was. En dus kijken we en herhalen …

Hoe een Rubiks kubus op te lossen (visuele instructie voor beginners):
Stap een. “Kruis”. De betekenis van deze manoeuvre is dat je een kruis moet verzamelen op een van de vlakken van de Rubiks kubus (meestal de bovenkant), die uit vijf fragmenten zal bestaan. Om zo’n kruis samen te stellen, moet je een kleur selecteren, waarvan een van de fragmenten zich in het midden van het gezicht bevindt, en eromheen bouwen. Er is niet een enkele methode om het kruis van de Rubiks kubus op te stellen, het is in elk geval individueel. Om de kubus snel te verzamelen, is het noodzakelijk om het kruis zo te verzamelen dat de takken een voortzetting hebben op aangrenzende vlakken. Het vervolg moet natuurlijk uit twee identieke kleuren bestaan.

De tweede en derde stap zijn vergelijkbaar, omdat hun essentie is dat je de Rubiks kubus laag voor laag moet verzamelen. In de tweede stap moet u de kant waar het kruis oorspronkelijk was gemonteerd, volledig in elkaar zetten. Dat wil zeggen, u moet het kruis in één kleur krijgen. Maar tegelijkertijd is het noodzakelijk om te verzamelen zodat de fragmenten aan de zijkanten een riem vormen die zich rond het geassembleerde gezicht zal bevinden.
De derde stap is het verzamelen van de tweede riem.

Stap vier en vijf zijn een soort spiegelbeeld van de eerste twee. Monteer het kruis aan de tegenoverliggende reeds voltooide zijde en vul de hele zijde met één kleur. Nadat deze actie is voltooid, kunt u doorgaan naar de zesde stap.
Tijdens de zesde stap moet u de hoekstukken zo plaatsen dat de drie zijden in kleur overeenkomen met de randen.

 

rubiks cube kopen

 

https://breinbrekers.be