Todhasosiegata
Image default
Recreation / Pets

Kozakken Boys, de club die de derde periodetitel liet liggen

Als er één club is die op sportief vlak heeft verzuimd zich écht te laten gelden dan is het het Kozakken Boys van trainer Michel Langerak wel. De formatie die het seizoen eindigde met een ietwat teleurstellende eindklassering, de zevende plaats, kon nog kleur geven aan deze voetbaljaargang. Uiteindelijk was het echter het Excelsior Maassluis van trainer Dogan Corneille die er met die felbegeerde periodetitel vandaar ging. Deze greep is volledig terug te zien op Eyecons.com, het portaal voor de Tweede Divisie en de Hoofdklasse Hockey Heren en Dames.

Michel Langerak bleek lange tijd goed zicht te hebben op een eindklassering in de bovenste regionen van de Tweede Divisie. De Boys hadden in aanvallend opzicht altijd wel een streepje voor op de tegenpartij, die zich bij lange na niet wisten te manifesteren als echte gegadigde van deze competitie. Het is dan ook te hopen dat de ploeg die vorig seizoen op de slotwedstrijd de competitietitel liet liggen, zich het volgende jaar wel beter weet te manifesteren. Vanuit de clubleiding is er altijd wel de ambitie geweest om eer te doen aan de doelstellingen die men voor ogen heeft. Zo is redelijk ‘goed ingekocht’, waren het aan het begin van het seizoen de grote sponsoren die van zich lieten horen én bleek er voldoende potentieel voor titelaspiraties.

Waar echter wel een vinger op te leggen is, is het feit dat het selectiebeleid lang niet altijd even stabiel was. Langerak wisselde vaak, vooral in het hart van defensie en wist daarmee lang niet altijd het gewenste effect te realiseren. Vorig jaar was het geluk wat ze niet aan hun zijde hadden, dit jaar hetzelfde. Alleen mag er in het vervolg ook meer blijk worden gegeven aan het bereiken van mooi voetbal, dat liet men gedurende het afgelopen seizoen helaas vaak afweten. Om deze andere clubs nog beter te volgen is Eyecons.com in het leven geroepen, alles wat je nodig hebt van deze formatie aan videocontent. Benieuwd? Ga dan nu meteen naar het clubkanaal van Kozakken Boys!

 

https://eyecons.com/kanalen/kozakken-boys