Leren barbecueën als een meester met een heerlijk BBQ pakket

Wat is er nu lekkerder dan in de zomer heerlijk met vrienden of familie de BBQ aanslingeren en een lekker stuk Angus vlees te bestellen voor op de grill? Door veel te oefenen wordt u vanzelf beter. Als dat u niet snel genoeg gaat voor u, kunt u ook een barbecueworkshop van een echte pitmaster volgen. Wilt u de lekkerste spareribs leren bereiden? Dan kiest u voor een workshop die u daar alles over leert. Bent u juist nog een groentje op het gebied van barbecueën? Natuurlijk zijn er ook genoeg beginnersworkshops. Na het volgen van de workshop kunt u gelijk een BBQ pakket aanschaffen en aan de slag gaan met heerlijk Angus vlees, spareribs of steak.

Spareribs: om uw vingers bij af te likken

Sinds de BBQ is uitgevonden zijn mensen verzot geweest op een soort vlees. En dat is de sparerib. Er zijn enorm veel verschillende marinades waardoor er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de echte Amerikaanse St. Louis buikspareribs of gewoon voor Hollandse spareribs van eigen bodem. Vindt u het lastig om te kiezen? Bestel dan gewoon een probeerpakket vol met verschillende soorten spareribs. Zo komt u er vanzelf achter welke u het lekkerste vindt. Als u ook zin heeft in ander vlees, kunt u ook online een steak of Angus vlees bestellen. Het is zelfs mogelijk om al deze vleessoorten samen te bestellen. Kies dan voor een uitgebreid BBQ pakket.

Angus vlees: kwalitatief rundvlees waar zelfs de grootste chefs ter wereld gek op zijn

De hele wereld is er dol op, een lekkere Angus biefstuk. Dit is een onderdeel van het assortiment van Beef & Steak. Hier kunt u ook een tomahawk steak bestellen en lekker malse spareribs. Het is het bekendste runderras ter wereld en is vooral bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U bestelt het gemakkelijk online, net zoals steak of spareribs. U kunt ook een BBQ pakket aanschaffen waar Angus vlees onderdeel van is.