Todhasosiegata
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar verschillende dozen in Brussel

Al voor een langere periode was ik op zoek naar verschillende formaten dozen in de omgeving van Brussel. Sinds een paar maanden ben ik mijn eigen bedrijf gestart en verstuur ik al mijn producten op naar verschillende plekken in België. Maar ik had nooit gedacht dat mijn business zo op dreef ging dat al mijn verpakkingsdozen op waren. Ik wou weer nieuwe bestellen bij een goede vriend van mij, maar helaas werkte hij daar niet meer, dus ik moest een ander bedrijf vinden voor mijn verpakkingsdozen.

Dozen in verschillende maten krijgen in Brussel

Ik moest op zoek naar een bedrijf die verschillende maten dozen voor mij kon maken in de omgeving van Brussel. Mijn vorige voorraad met dozen waren namelijk speciale formaten die gemaakt waren voor de producten die ik verkoop. Dus het was moeilijk om weer een bedrijf te vinden die deze dozen op maat kon laten maken voor een goede prijs. Totdat een goede vriend van mij de website van Dozenhal aanraadde. Ik had zelf nog nooit gehoord van dit bedrijf maar ben meteen gaan kijken. Het was precies waar ik naar op zoek was en ben meteen de website verder gaan bekijken.

Blij met mijn producten

Uiteindelijk zag ik ook dat deze website de optie had om de dozen te laten bedrukken met een bepaald logo of design. Dit leek mij een goed idee, om zo meer naamsbekendheid te creëren voor de mensen die later nog iets bij me willen bestellen. Dus heb ik deze extra dienst genomen en aangegeven welke dozen ik graag wilden bestellen. Ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling en ik was erg blij met het eindresultaat. Ze waren van hoge kwaliteit en ik kan ze zeker goed gebruiken. Daarbij vonden mijn klanten het ook leuk om op de doos mijn logo te zien staan.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Dozenhal en wat zij verder voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de website van hen via www.dozenhal.be voor alle kartonnen dozen in regio Brussel.