Todhasosiegata
Image default
Recreation / Pets

Verzorging voor het haar

Als we kijken naar wat de meeste mensen aan haarverzorging doen, komt dit op deze stappen neer. Natuurlijk gaan ze eens in de zoveel tijd even naar de kapper, om de dode puntjes van hun haar te laten knippen en het haar weer in model te laten brengen. Dan wassen ze hun haar, soms 1 keer per week, soms elke dag. Een enkeling gebruikt daarna nog een conditioner, om de klitten uit het haar te krijgen en het haar toch nog een beetje te voeden. Daar stopt het dan ook wel mee. Maar dit is niet genoeg. Vraag het maar aan de beste kapper delft. Zij staan bekend om hun top haarverzorging delft en hebben wat tips voor je om je haar de liefde te geven die het verdiend.

Het eerste wat zij zeggen is gericht tegen mensen met lang haar: borstel je haar alsjeblieft zo min mogelijk. Vooral voor mensen met krullen is het borstelen van het haar erg slecht, maar ook voor mensen met stijl haar. Het zorgt er namelijk voor dat het haar beschadigd wordt en er hierdoor dof en / of pluizig uit gaat zien. Pak in het vervolg liever een kam als je de klitten uit je haar wilt krijgen.

Een aanvulling die ze hierop hebben is: kam je haar nooit als je net uit de douche komt. De haarvaten staan dan nog open en zo breek je het haar en wordt de kwaliteit dus veel minder. Daarnaast haal je zo al het volume uit je haar. En dat wil je natuurlijk niet.

Ten slotte is het belangrijk dat je verzorgende producten gebruikt. Neem bijvoorbeeld eens per week een haarmaskertje. Dan zul je zien dat de kwaliteit van haar gelijk verbeterd. Je haar zal meer schijnen, meer volume hebben en minder snel beschadigen door bijvoorbeeld hitte.

 

https://www.onekappers.nl