Todhasosiegata
Image default
Recreation / Pets

Zo hou je je kinderen bezig!

Kinderen zijn soms moeilijk bezig te houden. Ze kunnen soms niet voor een langere tijd hun aandacht ergens bij houden en ze willen graag in het middelpunt staan. Niet iedereen heeft daar altijd evenveel tijd voor. Soms moet je iets voor werk doen, of schoonmaken en dan heb je niet alle aandacht voor je kinderen. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar het wekt wel een vraag op. Wat doen je kinderen als je even niet op let? Het is belangrijk om te zorgen dat je kinderen iets te doen hebben als je even iets anders aan het doen bent. Niet alle kinderen kunnen goed zelf spelen. Ze hebben niet genoeg fantasie of ze hebben simpelweg niks leuks om mee te spelen. In hun ogen natuurlijk.  

Als je een tuin hebt die groot genoeg is, is het misschien een leuk idee om te investeren in een trampoline. Kinderen zijn er gek op en het zorgt er voor dat ze de hele nacht doorslapen. Ze kunnen goed hun energie kwijt en je kan een heleboel leuke spelletjes spelen op een trampoline. Als je er de juiste ondergrond voor hebt, is het een slimme zet om de trampoline in te graven. Probeer het zo veilig mogelijk te houden. Een trampoline randkussen zorgt er voor dat je kind niet vast komt te zitten in de veren. Als je je trampoline niet in kan graven, neem dan een trampoline met veiligheidsnet. Dan kunnen ze er niet vanaf vallen als ze een verkeerde stap zetten. 

Als deze investering iets te duur is zijn er natuurlijk nog zat andere opties. Er is meer dan genoeg speelgoed om uit te kiezen. Klei, slijm, lego of Barbies zijn altijd leuk. Knutselen en tekenen werkt meestal ook goed, maar niet voor een hele lange tijd. Je kunt ze altijd nog naar buiten sturen om met de buurkinderen te spelen. 

http://www.trampolines.nl